Sweethearts : actual care



  A co jste si oblíbily vy ? Používáte kosmetické produkty dlouhodobě či rádi střídáte ?


 Poslední dva měsíce jsme s pletí celkem bezradná. Mám akné jako nikdy předtím. Snažím se bojovat a to i za pomocí H2O Sébium od firmi Bioderma (v spnu jste mohli využít akce 1+1, ale do některých part. lékáren se dostávají až teď). Používám krátkodobě, ale už teď jsme kamarádky. Perfektně odlíčí od posledního kousku make-upu, má příjemnou jemnou vůni a AKN sébiem působí jako dobrá dvojka.

 Řekla bych, taková ''celebritka'' mezi kartáči..  ..Tangle Teezer. Barevný v mém případě černý kousek plastu s ježkem na jedné straně, který rozčeše i nemožné. Musím říct, že jej používám ráda už kvůli údržbě, že se dá snadnou opláchnout a nezůstává v něm mastnota ani žádné jiné neplechy. Po umytí vlasů při rozčesávání ideální a vlasy zůstávají fakt hezky hladké. Nicméně vlasů mi sežere stejně jako můj předchozí kartáč.

 Amica sůchý šampon cca 30,-Kč
Je ve formě pudru. Zatím si na něj zvykám, je asi nejvychalovanější suchý šampíon na všech diskuzních fórech, ale pro mě je sprej pohodlnější a účinější forma. Nicméně je na mnoho použití a pomáhá, takže proč né : )

Sprej verze mi tady vyhovuje více, ale životnost spreje je velice nízká u mě padl asi po 4 použití. Nicméně je to pohodlné a ultra rychlé.Vlasy po použití zůstali objemné a vážně jako o umytí, jen ta vůně nemusí všem vyhovovat.

Tuhla vodička se schovala pěkně hluboko vzadu v jednom z regálů. Obsahuje alkohol a nově vznikající nebo již vzniklé pupínky vysuší a úplně zničí. Doporučuju nanášet jen namátkově, nikoliv na celý obličej, aby vám nešupinkoval : ) Má i příbuzenstvo, které se taky chystám pořídit.

18 comments:

  1. tenhle suchý šampon je výborný, používám ho už roky :)

    ReplyDelete
  2. ta prvníí fotka je vtipná.. :d tengle teezer používám a nečesu se ničím jiným. Suchý šampon od amica mám taky moc ráda, tak snad si na něj zvykneš? A poslední výrobek za dvacku a ještě tho tlik umí? Wauu

    ReplyDelete
  3. suchý šampon chci taky vyzkoušet a ta poslední vodička vypadá dobře a hlavně je za super cenu :).

    ReplyDelete
  4. Schodou náhod je mým oblíbeným produkt od Biodermy. Matující pleťový krém Sebium matt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Třeba taky někdy vyzkouším, díky za tip : )

      Delete
  5. sébium h2o je absolutně super, až mi dojde tak taky zkusím najít někde akci! :D tangle je bezkonkurenční a Ty máš luxusní drápy!

    ReplyDelete
  6. já jsem přišla na tzo, že normálně bb od garnieru mi začal dělat akné jak nikdy to byl děs a jak jsem ho přestala používat, tak uplně skvělá pleť :)
    jinak tangle teezer, taky potřebuju snad zkrotí mé vlasy konečně :D

    ReplyDelete
  7. Kde jsi koupila tu stahující pleťovou vodu Amica? :)

    ReplyDelete
  8. Bioderma je super, já používám tu červenou a nedám na ni dopustit :-)

    ReplyDelete
  9. I love your blog!

    ❤ : http://emiliasiii.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  10. Tuhle vodu H2O používám také :)

    ReplyDelete
  11. Ty produkty od Biodermy musí být skvělé,ráda bych je vyzkoušela! A ten suchý šampon jsem zkusila a opravdu funguje!:)

    ReplyDelete
  12. Tak jo, tu micerálku od Biodermy už si vážně musím pořídit. Jsi asi tisící co ji chválí, tak to by byl čert aby nefungovala i na mě :-)
    www.justbeyourselfbypetra.blogspot.cz

    ReplyDelete
  13. Bioderma musí byť. :))))) Najlepšia je, konečne mám skvelú pleť. ;) Kuk na môj blog.

    ReplyDelete
  14. taky ted po novotě používám micelárku od Biodermy a jsem spokojená:)

    ReplyDelete