Spring 2013

collage

Dnes mám pro Vás trošku inspirativní článek. Taková 'směska' trendu na jaro a mého wishlistu. Tyhle věci se mi líbí, hodlám je nosit, některé už putují ke mě, po některých se teprve budu dívat.

Co bude vaše 'must have' ?
Je nějaký trend který Vás naprosto dostal ?



top

Trenchcoat je věc které já pro mě naprosto jednoznačná stejně jako saka. Prozatím zůstávám u klasické velbloudí a černé barvy, ale časem se určitě poohlédnu i po jiných barvách.
Jako must have tentokrát bude červené sako, po kterém už 'toužím' delší dobu. Jako bonus bych brala tento proužkovaný blazer, zahlédla jsme ho na stránkách Tally W., tak pokud se do obchodu dostanu jednoznačně bude můj, nebo víte o jiném ? Dále určit nezanevřu na baseballové bundy, které se mi líbí v kombinaci s keckami či teniskami s ostny, které budou níže. Do úpravy se dám na své riflové bundě, kterou mám strášně dlouho a chci využít všech cvočků a perliček, které jsem si ponakupovala. 


post


A co pod ? Rozkvétající jarní stromy bych chtěla mít i na kouscích oblečení, například na košili či tričku, také geometrie bude to pravé ořechové, ať už jsou to kroužky, proužky či čtverce. Transparentní a krajkové věci se budou vyjímat pod saky a křiváky. Takže jen do nich.


post
U kalhot se na žádné výstřelky nechystám. Spíše budu dál hledat, padnoucí černé skinny. Okem možná mrknu po černevých jeans, ale jako hlavní cíl je prozatím nemám. Co určitě budu vyhledávat jsou béžové chinos kalhoty, které jsou maximálně pohodlné a hodí se k mokasínům i balerínám. Poslední kalhoty by připadali do úvahy po velké redukci váhy.


aces


Tohle kabelkové trio jsem si zamilovala a už se těším až mi všechny přijdou.
Nohy budu obouvat do kecek, kotníkových bot, tenisek s cvočky, mokasínů, balerín a oxfordek.
acess


U doplňků moc změn nebude, aspoň co se mě týče. Jen bych ráda doplnila sbírku o chain necklace a koupila nový collar, protože ten co mám zflekatěl. A také se mrknu po nějakých čelenkách, které doposud nevlastním ve velkém množství a taky po různých šátcích.


Máteli dotazy můžete se ptát na ask.fm.


Mějte pěkný víkend,
s láskou Teresa .

11 comments:

  1. mňa dostali všetky vybíjané veci, blúzky a tričká s tými sukničkami :))) túto jar budú krásne veci :)
    Veronika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsem na tom stejně, ale cvočky a ozdoby tohoto typu mám ráda strašně dlouho :)

      Delete
  2. Dnes jsem byla nakupovat a asi máme stejný vkus :-) Koupila jsem si dost stejných věcí jako máš zde i ty :-))
    Jinak moc pěkný blog!

    www.pavlina-javurkova.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Michael Kors hodinky a rozhodne veľa topánok a sukien! :)

    ReplyDelete
  4. Moc krásný jarní post ... už aby bylo lepší počasí :)

    ReplyDelete
  5. mne se hrozne libi ty ocvockovane ksiltovky, ale na jinych, ja na to zatim nemam odvahu:)

    ReplyDelete
  6. nádherné všechny věci :) náramek s hrotama už také konečně chci, až ho někde uvidím hned bude můj a budu mít obrovskou radost :) ráda bych tě pozvala ke mě na giveaway o matující vyrovnávací krém od lavery :) onlygirlnn.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Většina věcí se mi líbí :))

    ReplyDelete
  8. Chci jaro a chci tyhle věci :D.
    Mocassiny,kraťasy,košile,ale to není všechno.

    ReplyDelete