hair helpers


Snad každá hledáme to pravé na své kadeře. Chceme aby byli lesklé, zdravé ať už aspoň na pohled, snadno se rozčesávaly a byly prostě perfektní. Tady je pár typů na produkty ode mně. Po delším zkoušením tu máme recenzi.

Jaký je top produkt pro Vás a s čím už se nikdy nechcete potkat ?


Masky, balzámy a kondicionéry


Z masek na vlasy určitě všichni znáte tu od značky Gestil - Wonder aneb býčí žlázy pro perfektní vlasy. Určen pro regeneraci na vlasy suché,  poškozené, barvené a jinak trápené. Používání je různorodé buďto jako 5 minutová maska a nebo půl až hodinový zábal. Vlasy jsou po něm jemné, lesklé a krásně se rozčesávají, jen ta mýdlová vůně není nic moc, ale to se dá na pohodu přežít. Já jej používám spíše na ty zábaly.+přírodní složení. /500ml za 254Kč/ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ z 5.

Jako další tu máme hydratační rychlomasku Pro Series od Wella, taktéž určená pro poškozené vlasy. Od Gestilu se liší v době učinkování-kratší a ve vůni-lepší. Wellu mám spojenou s hodně kvalitními výrobky aa to i tahle maska bezpochyby je./200ml za 110Kč/♥ ♥ ♥ ♥ 5.

Jako poslední používám vyhlazující masku od Ziaja. Obsahuje hedvábné proteiny a má za úkol zkrotit neposlušné vlasy. Vlasy jsou po použití vážně usedlejší, ale nebojte neubírána objemu. Pokud chcete lesklé a zdravě vypadající vlasy, tak jen do ní./200ml za 69Kč/ ♥ ♥ ♥ 5.

 
Ano, stoupence tu má i značka Balea a její proslulá kokosová řada na barvené vlasy. Tentokrát se už nejedná o masku, ale o kondicionér. Zbožňuji kokosovou vůni i chuť(pinacolada, mňam♥)..Používám ho asi nejčastěji a je vážně skvělý. Dopomáhá k snadnému rozčesávání a vlasy jsou jedna báseň./300ml za 29Kč/ ♥ ♥ ♥ ♥ 5.

Šampony

Šampony rozepisovat nebudu, nevidím důvod proč jo. Zatím jsem nenašla takový, abych po něm na vlasech viděla nějakou velkou změnu. Tudíž, že docela jedno jaký používám. Máte stejný názor ?
Navíc mé vlasy jsou ultra rychle mastící, což znamená časté mytí.(Ráno umyji a večer můžu znovu.) 
Pokud by jste měl někdy stejný problém, ale podařilo se Vám na něj vyzrát budu velice vděčná za tipy :)



Jakékoliv dotazy můžete směřovat na ASK.FM

13 comments:

  1. Skoro u každého čtu, že ta Balea je skvělá a pořád se mi tomu nechce nějak věřit :D Uvidíme,možná někdy vyzkouším. Gestilku mám nejradši ze všech masek, nikdy se jí žádná nevyrovnala a co se šamponů týče tak s tebou souhlasím, mě přijde, že jsou všechny podobné, teď používám zrovna od Welly a žádný převratný rozdíl nevidím. Kdysi jsem mívala také od Gestil a byl výbornej, takže po něm nejspíš znovu sáhnu. A co jsem tak slyšela, tak nejlepší šampon je prý z Lidlu ten Cien asi za 30 Kč, bůhví...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cien mám i s kondicionérem doma v šuplíku, možná i rok a ještě jsme se nadala na to ho vyzkoušet. Až dopotřebuju ty co mám, tak ho načnu :)

      Delete
    2. Cien už nějaký ten pátek používám a musím opravdu souhlasit s tím, že je to zázrak. :)

      Delete
  2. Keď hovoríš, že máš rýchlo sa mastiace vlasy, odporúčam nepoužívať také ťažké šampóny a kondicionéry, tieto sú samý silikon a podobne. Ja mám podobný typ vlasov, a používam na ne čo najmenej zaťažujúce prípravky. Šampóny len bez silikónov a kondicionér veľmi ľahký. Tužidlo mám bio, ktoré nezlepuje a nezaťažuje. A tiež sa mi osvedčilo dávať si pred umytím (alebo na noc) na vlasy bio kokosový olej, ktorý vyživí pokožku, korienky aj končeky a vlasy sa paradoxne menej mastia (priveľmi vysušujúce prípravky podporujú ešte viac mastenie, preto treba hydratovať). Ďalšia vec, ktorá sa mi osvedčila, je jemné prelakovanie vlasov pri korienkoch, potom vydržia nemastné o deň viac :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. možno tá balea je teda bez silikónov, ale mala som ju, a velmi vlasy mastila

      Delete
  3. Ten šampon od Baley jsem měla taky a je skvělý.
    vesspurplediary.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Ten Balea kondicionér je fakt skvělej, taky ho momnetálně používam :)

    ReplyDelete
  5. To je naopak u šamponu vidím největší změnu.. :D Mám divné vlasy, ale pokud nepoužiju šampon pro suché vlasy nemám šanci je rozčesat většinou at použiju jakýkoliv kondicionér

    ReplyDelete
  6. Balea može byť fajn :) pokiaľ chceš budem rada ked sa zapojiš ku mne do giveaway :) http://fashion-paradis.blogspot.sk/2013/04/giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Já mám tu masku od Welly a dala bych jí spíše jen 3/5 hvězdiček.. není nejhorší, ale měla jsem už i lepší :)

    ReplyDelete