wish and expected things

expected things

Asi bych začala tím, co vážně potřebuju a to je mobil, vybírala jsem dlouho, ale jsem dost náročná a přitom musím stát nohama na zemi, tak se ten výběr dost omezuje zatím jsem nejvíce nakloněná pro Samsung galaxy SII kdybych se nemusela dívat na čísla tak HTC One je jasná volba, ale bohužel :).   A teď to co už je na cestě ke mě, gold mirror belt přemýšlela jsem nad celokovovým, ale nakonec vyhrál s koženým páskem.  Často chodím na společenské akce kde nosím šaty, takže ho využiji naplno.  Tričko s písmeny/ baseball dress tee nebo s čísly jsem chtěla už dřív, ale nepodařilo se mi sehnat až do teď možná k němu přibude i nějaký dress(zde).   Na snapback mám taky delší zálusk, ale tak úplně nevím, zda ho využiji tak, jak bych si teď představovala, ale moc sem i líbí :)  Uvítala bych i nějakou sportovní obuv na běh, dlouhé procházky a na dny, kdy není nic lepšího než tenisky :) Favoritem jsou tyhle New Balance.  Seznam završím  áčkovou sukní, konečně jsem si jednu objednala, tak snad bude super jako na obrázku.



Cosmetic

U kosmetiky budu stručná, spíš se rozepíšu až bubu moc posoudit jak dobrá či špatná je :)

Chtěla bych zkusit nějakou vodu, gel či jiné 'čistítko' od Avéne.   Pořídit si do zásoby make up od Revlonu,  jako jediný ze všech má pro mě vyhovující žlutý podtón, protože snad žádný jiný makeup neexistuje! Nebo jo ??  Ráda bych vyzkoušela Effaclar od La Roche Posay nebo sebium moussant od Biodermy, jen nevím pro který se rozhodnout. Dále nějakou univerzální paletku s přirozenými odstíny s jednou má přijít Essence (zde), tak uvidíme zda bude stát za to nebo bude nutné investovat :) Rozhoduji se nad vajíčkovým balzámem od EOS, nepatřím mezi milovníky lesku a balzámů, ale tenhle vypadá táák dobře.

Máte něco odzkoušeno nebo nějaký tip kde dané věci sehnat, sem s tipy :))
Na co se v  poslední době chytáte vy ?

14 comments:

  1. pekna sukna!


    Pozyvam na NOBILIS TILIA giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Upřímně bych ti radila si koupit Samsung Galaxy S3, je výkonější a není zase tak drahý na ten výkon co nabízí. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asi jak v cem, me se vubec nelibi vzhledove :)
      Ale uvidim, jeste nejsem pevne rozhodnuta..

      Delete
  3. Áčkovou sukni bych si chtěla také pořídit:-)

    ReplyDelete
  4. Ta sukně je úžasná !:)
    http://www.enarastyle.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. pásek mám také, je úžasný ♥ snad jej teď v plesové sezóně konečně pořádně využiju :)) co se týká mobilů, doporučuju HTC Desire X, je božský! cenově skvělý a co se fungování týká - nenašla jsem jedinou chybu :) přítel měl SII, ale prodal jej, protože se časem začal zasekávat :/ teď má SIII - ten je skvělý, ale rozhodně cenově jinde, než mé HTC :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Právě že S3 uplně klesl, ale mě se nelíbí, nevyhovuje mi verze androidu a ten vzhled je hrozný, nemám ráda ty vajíčka, takže ani HTC(krom ONE ♥) není pro mě, potřebuju hranáče :)
      Ale děkuju Anetko

      Delete
  6. mám s3, ale ted bych šla do sony, ale ta cena je hroznááá

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xperii ? Ty nové kousky vypadají senzačně, ale ty ceny jsou opravdu nechutné ! :D

      Delete
  7. love the new balance sneakers!
    X

    ReplyDelete
  8. ten make-up si musím znovu objednat, akorát mi došel. je výbornej, už nepoužívám jinej :) řadu Effaclar mám doma, ten mycí gel mi vyhovuje víc než Sébium Moussant od Biodermy.

    ReplyDelete