Winter cosmetic catches



Dnes bych chtěla vylepšit skóre v kosmetických článcích, které se tu moc často neobjevují. Hold nejsem a nikdy jsem nebyla kosmetický fanatik. Možná je to výhoda, že netoužím po každé novince, která se v regálech objeví, ale chápu, že každý má slabost pro něco jiného. Dnes se s vámi podělím o špetku věcí se kterýma musí být spokojen snad každý. Na jaké 'zkrášlovadlo' nedáte dopustit Vy ? 


Dermacol make up cover
Troufám si říct, že nejznámější makeup v drogerii asi z důvodu, že je to takový malý zázrak. Možná photoshop v tubě? Pokud máte nějakou vadu na kráse - akné, pigment, žilky nebo kruhy pod očima, troufám si říct, že budete rázem dobrými kamarády. Jediným čím se moc nezavděčí jsou odstíny, protože pro  "žluťase" není v paletě nic spešl.

Maybelline gelové oční linky
Nejlepší kup za poslední dobu, dlouho jsem používala tekuté linky, které se šoupaly/praskaly. Navíc o proti těmto gelovým bylo vytvořit pěknou linku fakt pilpačka. Teď jen och-áám na tím, kolik ušetřeného času mám ráno a taky nad tím, že odpoledne na oku stále drží. Jsou ultra černé. Balení obsahuje i velmi slušný štěteček.

Juicy tubes od Lancôme
Tohle je jeden z mála snesitelných lesků. Na rtech je strašně moc příjemný a není to žádná ulepenina, takový medíček v ultra shiny verzi. Prostě Amerika, Bejby!




6 comments:

  1. dermacol cover a tyhle gelové linky používám a jsou to moji favoriti :)

    ReplyDelete
  2. ty linky musím vyzkoušet, teď používám od lorealu super liner gel intenza aty jsou taky super
    Once Upon a Time

    ReplyDelete
  3. Musím nesouhlasit s tím dermacolem. Nabízí velikou škálu odstínů a myslím, že každý si tam vybere, i žluťasi.:) http://www.dermacol.cz/dekorativni-kosmetika/tvar/make-up-cover

    ReplyDelete
  4. ty linky jsou zatim asi nejlepsi, jaky jsem kdy vyzkousela, palec nahoru za takovy vyrobky :)

    ReplyDelete
  5. linky mám doma taky, ale pořád s nima nejsem taková kamarádka :) jsem zvyklá na fixy. make-up je klasika, míchám si ho s tím, který aktuálně používám, abych dosáhla maximálního krytí, ale spíše jen na nějaké větší akce. na běžné nošení mi můj Revlon Colorstay stačí :)

    ReplyDelete